#25. Een 21-15-9 Gesprek met Atleet Rens Vos
Burpee TalkOctober 31, 2023x
25
01:07:5062.78 MB

#25. Een 21-15-9 Gesprek met Atleet Rens Vos

In deze spraakmakende aflevering duiken we opnieuw diep in het leven van een crossfit atleet volgens onze beproefde 21-15-9 methode. Dit keer staat Atleet Rens Vos, de 5e fitste man van Nederland dit jaar, in de schijnwerpers.
Onderwerpen van de Aflevering:
Zijn Nieuwe Maatje: Een persoonlijke noot waarin Rens vertelt over zijn nieuwe Engelse Stafford-hond.
Eerlijkheid in de Sport: Rens deelt zijn eerlijke kijk op de wereld van CrossFit en durft te beweren dat er wellicht ooit een winnaar van de CrossFit Games was die doping gebruikte.
Toekomstperspectieven: Ontdek Rens' toekomstdromen, waaronder de mogelijke ambitie om zich met een team te kwalificeren voor de Games.
Trainingspartnerschap: Leer meer over Rens' nauwe samenwerking met de Fitste Man van Nederland, Sander van Roekel, die in dit interview de rol van interviewer op zich neemt.
Balans in het Leven: Rens onthult hoe hij zijn veeleisende baan in de jeugdzorg combineert met topsport, en hoe hij sport als een waardevol instrument inzet in zijn werk met jongeren.
Tijdens dit boeiende gesprek deelt Rens Vos niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar biedt hij ook inzicht in de wereld van CrossFit en de vele uitdagingen en triomfen die daarbij komen kijken.
Tune in en laat je inspireren door het verhaal van deze uitzonderlijke atleet.

SVP Abonneren op: